OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

MAAK ZELF JE NATUURLIJKE
HUIDVERZORGING 

Wil jij ook leren om je eigen persoonlijke
crèmes en lotions te maken?
Met 100% natuurlijke ingrediënten

en etherische oliën ? 
 

Volg dan deze leuke en leerzame workshop op
Dinsdag 29-10 of

Maandag 4-11

19.00 - 22.00 uur

 

Klik hier voor meer info en aanmelden workshop

SPIERKLACHTEN - 100% natuurlijke aanpak
Lang in dezelfde houding gezeten op je werk of vaak dezelfde beweging gemaakt? Het kan allemaal spierpijn teweeg brengen. Spierpijn ontstaat vooral ook na een intensieve inspanning of training. Of als je weer gaat bewegen na een lange tijd van geen lichamelijke beweging.

Spierpijn komt het meest voor in de bovenarmen, benen, rug en nek. Een aromatherapeutische behandeling geeft snel verlichting.

BEHANDELING
bestaat uit een massage met etherische olien voor het verbeteren van de doorbloeding waardoor de zuurstofvoorziening en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Ook wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht. U krijgt leefadviezen en, als dat nodig is, verzorgingsprodukten mee voor thuisgebruik.

PIJNLIJKE SPIEREN EN WAT KUN JE ZELF THUIS DOEN?

Masseer de gevoelige lichaamsdelen in met arnica montana (plantaardige olie) en etherische oliën.

De stoffen in de Arnica-olie stimuleren de doorbloeding van spieren en gewrichten, waardoor spierpijn, stijve spieren en gewrichten, pijn bij kneuzingen, blauwe plekken en zwellingen verminderen.

Deze huidolie, en ook andere producten tegen spier- en gewrichtspijn, is te bestellen via de OLIEWERK winkel. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies en recept voor jouw specifieke klacht.

 

Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.