OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

Genoeg slaap krijgen is een populaire reden om gebruik te maken van aromatherapie. 
Er zijn veel etherische oliën die je daarbij kunnen helpen.

Een effectieve mix is met o.a. petit grain, lavendel en bergamot.
Kalmeert de zenuwen, vermindert stress en het malen van gedachten.

Aromatherapie kan op een eenvoudige en natuurlijke wijze verlichting geven, de zelfgenezende kracht van je lichaam stimuleren. Door het gebruik van etherische oliën geniet je bij de behandeling van de heerlijke geuren, met een stemmingsverbeterend resultaat.

Voor welke klachten kun je aromatherapie zoal inzetten?
Aften, acne, astma, angst, bedplassen, blaasontsteking, kleine brandwondjes, bronchitis, depressie, eczeem, droge en vette huid, griep, hoest, jeuk, kalknagels, kloven, mondhygiene, nachtmerries, psoriasis, reisziekte, slapeloosheid, tenniselleboog, voetschimmel, verkoudheid, schaaf- en snijwondjes, zonnebrand, zweetvoeten, zwemmerseczeem. 

Kleine snij- en schaafwonden

Breng, na het schoonmaken van de snij- of schaafwond,  een paar druppels pure theeboom aan op de snij- of schaafwond. Desinfecteert de wond en bevordert de genezing van de huid.  Ook heel geschikt voor kinderen.

 

Brandwondje tijdens het koken?

Een druppel pure lavendelolie op het brandplekje haalt de hitte er uit en voorkomt blaarvorming.

 

Verkoudheid

Verdamp de synergie lucht. Je kunt beter ademen door de slijmoplossende werking van o.a. eucalyptus die in deze heerlijke mix is verwerkt

 

Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.