OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

MAAK ZELF JE NATUURLIJKE
HUIDVERZORGING 

Wil jij ook leren om je eigen persoonlijke
crèmes en lotions te maken?
Met 100% natuurlijke ingrediënten

en etherische oliën ? 
 

Volg dan deze leuke en leerzame workshop op
Dinsdag 29-10 of

Maandag 4-11

19.00 - 22.00 uur

 

Klik hier voor meer info en aanmelden workshop

Aromatherapie kan op een eenvoudige en natuurlijke wijze verlichting geven, de zelfgenezende kracht van je lichaam stimuleren. Door het gebruik van etherische oliën geniet je bij de behandeling van de heerlijke geuren, met een stemmingsverbeterend resultaat.

Voor welke klachten kun je aromatherapie zoal inzetten?
Aften, acne, astma, angst, bedplassen, blaasontsteking, kleine brandwondjes, bronchitis, depressie, eczeem, droge en vette huid, griep, hoest, jeuk, kalknagels, kloven, mondhygiene, nachtmerries, psoriasis, reisziekte, slapeloosheid, tenniselleboog, voetschimmel, verkoudheid, schaaf- en snijwondjes, zonnebrand, zweetvoeten, zwemmerseczeem. 

Kleine snij- en schaafwonden

Breng, na het schoonmaken van de snij- of schaafwond,  een paar druppels pure theeboom aan op de snij- of schaafwond. Desinfecteert de wond en bevordert de genezing van de huid.  Ook heel geschikt voor kinderen.

 

Brandwondje tijdens het koken?

Een druppel pure lavendelolie op het brandplekje haalt de hitte er uit en voorkomt blaarvorming.

 

Verkoudheid

Verdamp de synergie lucht. Je kunt beter ademen door de slijmoplossende werking van o.a. eucalyptus die in deze heerlijke mix is verwerkt

 

Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.