OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

Genoeg slaap krijgen is een populaire reden om gebruik te maken aromatherapie. 
Gelukkig zijn er veel etherische oliën die je daarbij kunnen helpen.

Een effectieve mix voor slaap met o.a. petit grain, lavendel en bergamot.
Kalmeert de zenuwen, vermindert stress en het malen van gedachten.

Etherische oliën zijn pure extracten van bloemen, bessen, grassen, wortelen, zaden, fruit, kruiden, takken en bladeren, die door stoomdistillatie worden gewonnen. Alle oliën hebben hun eigen unieke karakter, aroma en therapeutische eigenschappen.

Etherische oliën gebruik je voor de heerlijke geur, om te ontspannen, ontstressen of voor de therapeutische werking bij vele klachten en kleine ongemakken.  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> 

Alleen 100% zuivere, natuurlijke etherische oliën hebben een therapeutische werking.  

Zuivere, natuurlijke oliën bestel je bij Oliewerk. Vragen of advies nodig of twijfel je over het gebruik of toepassing?

Bel Joes Bink, aromatherapeute
M: 06-53759976 of mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VERDAMPEN
De verdampende eigen-schappen van pure etherische oliën maken ze ideaal voor het gebruik met een elektrische verdamper. Om de sfeer van jouw keuze te creëren of keuze van de therapeutische werking, voeg je 6-12 druppels toe aan een verdamper. Perfect en gemakkelijk thuis of op de werkplek.


INHALATIE 
Sommige etherische oliën, zoals eucalytus met zijn slijmoplossende en ontstekingsremmende eigenschappen, zijn ideaal om te inhaleren. Voeg 3-5 druppels pure olie toe aan een schaal met heet (niet kokend!) water en inhaleer de damp gedurende 15 minuten. 


KOMPRES 
Voeg een paar (max. 5) druppels van je favoriete etherische olie toe aan een kom met warm water. Dip er een doekje in en wring dat uit. Gebruik het doekje als een kompres op gebieden waar bijvoorbeeld pijnver-mindering nodig is. Zoals op spieren, voorhoofd of maag. Warme kompressen met etherische oliën zijn geweldig om verlichting te geven bij o.a. menstruatie-krampen.

HUIDVERZORGING
LOTIONS | CREMES | HUIDOLIE

Voeg een paar druppels etherische olie toe aan je favoriete bodylotion, massage olie of (dag) creme.

Last van een jeukende, oudere, droge, geirriteerde of gevoeligde huid? Met iedere ongeparfumeerde natuurlijke bodylotion of creme creëer je een eigen geur met gewenste verzorgende eigenschappen. 

Gebruik je liever als basis natuurlijke producten?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Oliewerk 
heeft een ruime keuze uit cremes, body lotions, huidolien van OLIVELLA  en HARMONIE
   MASSAGE
Er is niets zo heerlijk als een massage om te ontspannen of om energie te krijgen. Pure etherische oliën mogen niet direct op de huid aangebracht worden. Verdun ze met een plant-aardige olie, bijv. amandel-olie. Je mengt tot 5 druppels etherische olie van je keuze met 10 ml. (= 1 eetlepel) amandelolie.


BADEN
een van de eenvoudigste en prettigste vormen van therapie. Vlak voordat je in bad stapt, voeg je 8-10 druppels olie toe aan een neutrale badolie en mengt dit met het badwater. Terwijl je heerlijk ontspant in het bad, absorbeert de huid een beetje van de oliën en het warme water verdampt de rest. Ontspannend voor lichaam en geest.


Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.