OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

MAAK ZELF JE NATUURLIJKE
HUIDVERZORGING 

Wil jij ook leren om je eigen persoonlijke
crèmes en lotions te maken?
Met 100% natuurlijke ingrediënten

en etherische oliën ? 
 

Volg dan deze leuke en leerzame workshop op
Dinsdag 29-10 of

Maandag 4-11

19.00 - 22.00 uur

 

Klik hier voor meer info en aanmelden workshop

WERKPLEK
Iedereen werkt toch graag in een schone omgeving die prettig ruikt. Een lekkere geur geeft ons een goed gevoel en heeft een positieve invloed op onze gezondheid.

Helaas, de werkelijkheid is vaak anders. Vaak hangt er een bedompte lucht waarin o.a. schimmelsporen, bacteriën en pollen zitten.

Etherische oliën neutraliseren deze stoffen en zorgen daardoor voor een frisse en schonere lucht; minder last van vermoeidheid, verkoudheid, hoofdpijn, hoesten en minder ziekteverzuim! 

  • Volwassenen en kinderen worden minder angstig of gespannen in wachtkamers bij tandartsen, als de ruimte ruikt naar mandarijntjes of sinaasappels.

     

  • In de kinderopvang neutraliseren lemongrass en citroen de nare luierluchtjes en versterken het immuunsysteem van de kinderen.

  • Werk- en behandelkamers ruiken frisser door eucalyptus en citroen.  En door het verdampen wordt het aantal ziekmakende bacteriën gereduceerd.

 

 

 ADVIES OP MAAT

Oliewerk adviseert bij de keuze van etherische oliën, per werknemer of afdeling en doelstelling.  Er wordt een plan van aanpak opgesteld waarmee je direct aan de slag kunt. Bel voor informatie of advies op maat met Joes Bink, M: 0653759976 of  stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Advies & samenstellen | 60 min. € 40,00
(excl.BTW en verdampmix).

 


VERDAMPMIXEN
Voeg enkele druppels van je favoriete mix toe aan een elektrische verdamper en ervaar de prettige geur en werking.

KANT EN KLARE verdampmixen
bestel je via de webshop van Oliewerk. Kies eens voor meer concentratie, creativiteit of frisse lucht! 

ELEKTRISCHE VERDAMPERS
v.a. € 32,50 voor kleine en middelgrote ruimtes.

aromastreamer

 

Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.