OLIEWERK

AROMATHERAPIE | ETHERISCHE OLIEN

  
  

MAAK ZELF JE NATUURLIJKE
HUIDVERZORGING 

Wil jij ook leren om je eigen persoonlijke
crèmes en lotions te maken?
Met 100% natuurlijke ingrediënten

en etherische oliën ? 
 

Volg dan deze leuke en leerzame workshop op
Dinsdag 29-10 of

Maandag 4-11

19.00 - 22.00 uur

 

Klik hier voor meer info en aanmelden workshop

 

 

Geruime tijd ben ik werkzaam geweest als marketing communicatie professional in het bedrijfsleven.  Hier heb ik veel ervaring opgedaan over hoe mensen werken en reageren in o.a. stress situaties. Daarnaast is de natuur altijd al een grote passie van mij. Het werken met mensen én mijn liefde voor de natuur waren in 2002 de redenen om het roer om te gooien. In die tijd kwam aromatherapie op mijn pad. Ik was geïnspireerd en geraakt door de krachtige werking van etherische oliën op zowel de fysieke als psychische kant. 

Het is ondertussen mijn missie geworden om anderen kennis te laten maken met etherische oliën. Een natuurlijke ondersteuning voor ieders gezondheid. En uiteraard met de geweldige resultaten die dat oplevert voor specifieke lichamelijke en geestelijke klachten, energie en immuunsysteem. Zodat jij weer lekker in je vel zit.

Als aromatherapeute richt ik mij vooral op stress gerelateerde klachten en op vrouwen in en na de menopauze. Niet alleen de klacht, maar vooral jij als mens staat daarin centraal. Als jij tevreden en ontspannen mijn praktijk verlaat, geeft dat veel positieve energie. Dat vertaalt zich naar een voortdurende studie aromatherapie en natuurlijke geneeswijzen. Jaarlijks volg ik daarom bij- en nascholingen, ben ik lid van een vakvereniging en maak ik deel uit van een intervisiegroep. Zodat kennis en kunde met elkaar gedeeld kunnen worden.  

 

Oliewerk  |  Gierelaar 118  |  4724DC Wouw  |  M 06 53759976  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.